g. funder a/s
- fra fortid til fremtid

G. Funder A/S begyndte produktionen af reb med hånd- og hestekraft tilbage i 1901 og voksede sig til en stor, moderne tovfabrik.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tovværk, liner, børster, koste og pensler og andet gør det selv-udstyr samt et bredt sortiment af el- og VVS-produkter til byggemarkeder, detailhandelen og supermarkedskæder.

I august 2015 overtog vi aktiviteterne i Friedberg Denmark, der gennem de seneste 50 år har specialiseret sig i produkter som malergrej, rengøringsartikler og spray. Med opkøbet fulgte et endnu bredere produktsortiment og nogle nye fantastiske lagerfaciliteter, der bl.a. er certificerede til opbevaring af kemivarer, spraymaling og andre aerosoler.

23. februar 2017 blev G. Funder A/S opkøbt af Lemvigh-Müller, der er Danmarks største stål- og tenikgrossist med kunder inden for industrien, bygge og anlæg samt el- og VVS-installation. 1. januar 2018 fusionerede G. Funder A/S med LM Unitrade A/S, et datterselskab i Lemvigh-Müller-koncernen.

G. Funder A/S er et selvstændigt firma i Lemvigh-Müller-koncernen med over 1.300 medarbejdere.

Det får du hos G. Funder A/S:
Som samarbejdspartner får du konkurrencedygtige priser, høj leveringssikkerhed, god service og indgående markedskendskab. Vi kan også hjælpe dig med at skaffe helt bestemte varer, som kunderne efterspørger, eller helt særlige kampagne- eller spotvarer, som du gerne vil promovere i en given periode. 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig og din forretning et gennemarbejdet og salgsfremmende butikskoncept med emballager samt informations- og salgsmateriale, der er tilpasset dine kunder.