G. funder - på vej mod mere bæredygtighed

Bæredygtighed og cirkulær økonomi er blevet vigtige pejlemærker, når både forbrugere og virksomheder klikker eller lægger en vare i indkøbskurven. Sådan er det også hos G. Funder.
Vi tilbyder produkter fremstillet i fornyelige naturmaterialer, hvor det er muligt, og bidrager selv til udvikling af nye produkter, der tager hensyn til ressourceforbrug og miljø.

Indenfor produkter i plast arbejder vi løbende på at erstatte nyfremstillet materiale med regenereret plast indsamlet i Danmark. G. Funder-produkter af genanvendt plast er fremstillet i Danmark eller i det øvrige Europa. Det sparer transport, som også belaster miljøet i form af CO2-udledning. G. Funder-produkter fremstillet af genanvendt plast har samme høje kvalitet og gode brugsegenskaber, som du kender.

Ud over at fokusere på genanvendt plast i vores produktion, prioriterer G. Funder mulighed for genanvendelse. Vores bæredygtige produkter er tydeligt mærket med genbrugssymboler, så de let kan sorteres til genanvendelse eller miljørigtig bortskaffelse, når de er udtjent.